понедельник, 15 октября 2012 г.


Custi pentru iepuri de casa
În practică, de iepure de casă curte pentru o varietate de celule, care sunt adesea dependente de disponibilitatea și costul de materiale de constructii. Celule sunt utilizate pentru construirea de deșeuri de producție comerciale, cutii, placaj.

Pentru ușurința de întreținere, celulele sunt montate pe coloană de lemn, la o înălțime de 60-80 cm de la sol.

Celule individuale pentru iepurii adulți trebuie să îndeplinească următoarele dimensiuni aproximative: lungime 100-110 cm, latime de 60-70 si 45-60 cm inaltime

La calcularea mărimii grupului celulă ar trebui să pornească de la iepuri, care oferă contine, și zona de celule cel puțin 0.16-0.2 m ² pe cap atunci când conținutul de pe podea net si 0.25-0.3 m ² - pe solide podea din lemn.

Podelele sunt realizate din plasă de celule sau de șipci. Foloseste o plasa de metal grila de dimensiunea 17 × 17 mm sau 20 × 20 mm. Ea poate fi înlocuită cu șipci de lemn 20 mm lățime, care sunt fixate în întreaga celulă, la o distanță de 1,5 cm unul de altul. În cazul în care celulele sunt construite cu parchet din lemn masiv, apoi plasat pe partea de sus a terase raft. Acesta protejează iepuri de umiditate si murdarie.

Комментариев нет:

Отправить комментарий